top of page
  • Снимка на автораMaria Varbanova

КАКВО НОВО С МЕН

Знаех, че месец април ще бъде доста натоварен, но непредлолагах, че ще е чак толкова изморителен - физически и психически. Някои от вас забелязаха липсата ми от Instagram, но ето че си откъснах няколко минути днес, за да ви споделя какво ново с мен и защо не съм толкова активна напоследък.

Maria Varbanova Blog

Имах доста работни ангажименти, по които работех още от месец март. Но смятам, че работните ангажименти са нещо напълно нормално и на всеки понякога му се насъбира. Харесвам работата си и я върша с голямо удоволствие и отдаденост, но умората понякога си казва думата и най-вече липсата на достатъчно часове сън. През месеца имах и няколко ангажимента с брандове, за които трябваше да подготвя снимки, съдържание и т.н. Имах нуждата от няколко допълнителни часа здравословен сън.


П.С. Това май ще бъде последната ми снимка с палто, време е да посрещнем топлото време. А зеленото смути от снимката ми даваше допълнителна доза енергия в работните дни.

Maria Varbanova Blog

В началото на месеца имахме планирано кратко уикенд пътуване до Ниш и Пирот в Сърбия, където се разходихме и разгледахме. Това ми беше първото посещаване и разглеждане на градове в Сърбия, преди това съм преминавала само транзитно.Най-изморителното от месеца се оказа откриването на точния цвят латекс, перде, корниз и какво ли още не. Споделих с вас, че правим ремонт и нищо не е толкова лесно, колкото изглежда на видео или в Pinterest като идея за осъществяване. Отнема изключително много време да открием всичко необходимо, така както си го визуализираме.

Maria Varbanova Blog
Maria Varbanova Blog

Във връзка с това ви споделих наскоро и борбата да открия подходящ моп за под, който да върши работа без да ми се разпада в ръцете. Първоначално заложихме на страндарните, няма да изпадам в подробности, но 3 мопа се разпаднаха за няма и месец. Затова реших, че е крайно време да пробвам продукти на Swiffer, които отдавна заглеждам. Взех комплект моп Dry&Wet, както и допълнителни кутия от Dry. Исках да взема и допълнителни Wet, но нямаше налични. Първите ми впечатления са страхотни, силно се надявам да се справя така добре и за в бъдеще. Ако ви е интересно, то ще споделя повече след малко по-дълъг период на употреба.


Психически имах нужда от малко въздух извън Instagram, защото само тези от вас, които са правили по-сериозен ремонт и са се сблъскали с майстори, доставчици и т.н., ще ме разберат колко изморително може да бъде цялото това преживяване. Щастлива съм, че въпреки умората и някои други непредвидени ситуации, крайният резултат все повече и повече придобива завършен вид.


Очаквайте съвсем скоро една блог публикация, за която много се вълнувам и нямам търпение да ви я споделя, ще ви издам, че е за козметика.🤍


Какво ново с мен - Мария Върбанова Блог

Последни публикации

Виж всички

LAST MONTH HIGHLIGHTS #3

Comments


bottom of page