top of page
 • Снимка на автораMaria Varbanova

Любими грим продукта за 2021г. - част 1💕

В първата публикация за 2022 год. в блога ще ви споделя за грим любимците ми през изминалата година. Ако ви е интересно да разберете кои са те и с какво са ме впечатлили, продължавайте да четете.

Публикацията ще разделя на категории:

 • Течни продукти - фон дьо тен, коректор, основа за грим, база за сенки, спирала, очна линия, помада за вежди, фиксиращ спрей и др.

 • Прахообразни - бронзър, хайлайтър, руж, фиксираща пудра, сенки за очи и др.

 • Аксесоари за грим - четки, гъба за грим, почистване на четките и др.


Започвам с категория течни продукта.

 • Фон дьо тен - Любимците ми са два и за поредна година залагам на тях - Catrice HD Liquid Cover 010 и Esteè Lauder Double Wear 1N1. Харесвам страшно много и двата продукта, но имат своите различия. Фон дьо тенът на Catrice е бюджетен, дълготраен и със страхотно покритие, нося го ежедневно и при по-леки визии. Докато фон дьо тенът на Esteè Lauder е по-скъп, но покритие му е безупречно, застава ми като втора кожа, отново е матов, обичам да го нося при по-специални поводи или по-дълги работни ангажименти. Основната разлика е в дълготрайността им, на моето лице и двата се задържат над 10-12 часа, но към края на деня има омазняване на лицето - по-видомо при Esteè Lauder Double Wear. Необходима е допълнителна фиксация с пудра и дълготрайността продължава за още няколко часа.


 • Коректор - Любимецът ми е един, който до момента не е изместен от друг продукт, а именно Catrice Camouflage 010. Използвам го от години и е страхотен, нанасям го както в зоната под очите така и като база за сенки и се справя безупречно. Определено този продукт заслужено получава 10/10!


 • Основа за сенки - Както споменах по-горе основно използвам коректорът на Catrice като база за сенки, но пред 2021г. открих още една страхотна и бюджетна алтернатива на коректора, а именно базата за сенки на Wibo. Бюджетна е, разнася се лесно и прави цветовете наситени.

 • Основа за грим - тук имам няколко любимеца през 2021г., а именно течната основа за грим на Wet n Wild, както и хидратираща им стик база. Друг любимец в категорията ми е зелената база на Catrice No More Red. Всяка от базите се различава, искам да отбележа, че не ги използвам и трите едновременно, при необходимост комбинирам зелена и стик базата, или използвам течната самостоятелно. Бюджетни са, придават по-нежен вид на кожата и спомагат за дълготрайността на грима. • Спирала - Любимите ми спирала през 2021г. определено са на Essence и Alverde. Използвам ги в комбинация, разресват мигилите ми и им придават обем, водоустойчиви са и не се размазват, бюджетни.


 • Очна линия - Любимата ми очна линия от години е Essence Waterproof Liquid Ink. Незаменима ми е, толкова съм свикнала с нея, че очната линия все едно сама се нанася. Обаче 2022г. започна лошо в отношение на зареждането на продукта на Essence и никъде на откривам очната линия. Затова се наложи на пробвам други, но определено не са моят продукт. Една от служителките в дрогерия Lilly ми сподели, че се очаква скоро да зареждат продукти на Essence, стискайте палци очната линия да е сред тях.


 • Помада за вежди - Любимата ми през 2021г. е помадата за вежди на L'Oréal в цвят Blonde - основно я харесвам заради цвета, защото се доближава до естествените ми вежди, единствено не ми харесва, че бързо започна да засъхва в бурканчето и стана неизползваема. Бюджетна е.


 • Фиксиращ спрей - Любимец от няколко години ми е фиксиращият спрей на Catrice - бюджетен, бързо изсъхва и не размазва грима.


Очаквайте скоро част 2 с останалите продукта от категория прахообразни и аксесоари за грим, които обожавам.💕Благодаря Ви, че останахте докрай!

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page