top of page
  • Снимка на автораMaria Varbanova

BLOGMAS: НОВИ КОЛЕДНИ ПРИДОБИВКИ

Добре дошли в ден 2 от Blogmas 2023! Отдавна не съм ви споделяла нови придобивки, ето че днес ще си говорим за нови коледни придобивки и какво добавихме към декорацията тази година. По-долу ще намерите списък с продуктите, както и директни линкове (ако има активни такива). Публикацията не е спонсорирана и всички продукти съм избрала и закупила самостоятелно. Признавам си, че имам високи изисквания, щом става дума за коледна украса, затова изборът беше доста труден.


Blogmas ден 2 нови коледни придобивки

 
 

Изборът на коледно дърво беше наистина труден, изискванията ми бяха да е висока поне 2 метра, да има обем и гъстота на клончетата. Масово елхите, които се предлагат бяха с доста разредени клонки, което не ми харесваше. Също така изработката на повечето елхи беше доста смотана. Затова се спряхме на тази елха, която дори има обем без никаква декорация по нея. Също така самите клони са сглобени в основата на стъблото, което беше важно за мен, защото вземам предвид и фактора котка в елхата. 😂 Остава да бъде украсена и да я видим в завършен вид, защото все още имам своите притеснения, дали не трябваше да вземем още по-големия вариант.

(П.С. Обичам големите елхи!) 

КОЛЕДНА УКРАСА ЗА ЕЛХАТА

 

В тази категория спадат коледните играчки, коледна звезда, лампички за елхата и килимче, което да сложим в основата на елхата. Попринцип идеята е да украсим елхата с два цвята играчки, но все още не сме купили втори цвят коледни топки, защото не харесахме такива. Намерихме почти всичко необходимо в JUMBO, но търсенето продължава и съм набелязала JYSK, Pepco, ZARA HOME и още няколко магазина.


 

КОЛЕДНА ДЕКОРАЦИЯ -

НОВИ КОЛЕДНИ ПРИДОБИВКИ

 

В тази категория спадат керамични фигурки, къщички, свещници, възглавнички за дивана, покривка, кухненски кърпи, кухненски ръкавици, декоративно килимче, изтривалка за пред вратата, коледен венец и други. Повечето неща, които виждате на снимките съм закупила от Sinsay Home, ако ме следвате в ИГ, сигурно си спомняте големия кашон. Останах много доволна от качеството на декорацията, която поръчах. Бях скептично настроена, но си признавам, изненадаха ме доста приятно. В момента на техния сайт видях, че имат нови неща, сред които има добри попадения. Ако си търсите нещо по-бюджетно, разгледайте.Повече кадри на коледната декорация у дома ще виждате в Stories в моя Instagram профил @mariyavlv, където ще споделям повече през целия декември. 

Ако сте пропуснали какво има днес в коледните календари, които отварям

тази година, може да видите в Stories в моя Instagram профил.


Очаквайте утре точно в 9AM ден 3 от Blogmas! 🎄🎁

До утре!


Maria Varbanova Blog

Последни публикации

Виж всички

BLOGMAS: ДЕН 1

Commentaires


bottom of page