top of page
  • Снимка на автораMaria Varbanova

НОВИ ЛЕТНИ ПРИДОБИВКИ


Нови летни придобивки - Мария Върбанова Блог

Завръщам се с една любима за мен публикация, в която ще ви споделя повече за последните ми нови летни придобивки, които ми грабнаха вниманието и купих. Подсказвам ви, че сред тях има модни находки, продукти за дома, ново кафе и други, вижте по-долу кои са те.


НОВИ ЛЕТНИ ПРИДОБИВКИ

 

РОКЛЯ ОТ ЛЕНЕНА СМЕС

Колебаех се дали да поръчам тези две рокли онлайн, защото не бях сигурна дали ще ми харесат. В такива ситуации проверявам дали моделите са налични във физически магазин, ето че имах късмет. Бяха налични в най-близкия до офиса магазин и минах след работа да ги пробвам. Влювих се в зелената рокля, на живо е още по-разкошна. Нямах никакви колебания и знаех, че ще я купя. За черната на бях сигурна дали искам да имам един и същи модел в два цвята, но ето че взех и нея. Обичам минималистичен гардероб и не обичам да се отклонявам много от стила ми. Черното присъства, дори преобладава в гардероба ми.


ДЪЛГА ПАМУЧНА РОКЛЯ


Всъщност това е роклята, която ме спечели с кройката си. Знаех, че я искам още в момента, в който я видях. В този ден късметът беше на моя страна, защото беше налична в същия магазин, за който ви споделих по-горе, на живо роклята беше още по-хубава, истинска находка. Нямах търпение да я облека.


NESPRESSO НОВО КАФЕ


Nespresso кафе капсули - Мария Върбанова Блог

Имах нужда от презареждане на кафето у дома, този път реших да пробвам и някои нови за мен капсули. За първи път ще пробвам VENEZIA, RIO DE JANEIRO, PARIS и VIENNA. Нямаше как да не взема и от любимото ми ISTANBUL. Вече пробвах капсулата PARIS и определено мога да споделя, че ми хареса много, балансирано с лека цитрусова нотка.


BALEA МАСКИ ЗА ЛИЦЕ


Имах минаване през dm дрогерия и случайно видях тези нови маски за лице, както и хидрогел пачовете им за очи и устни. Отдавна не съм си купувала и реших да се поглезя. Не успях да ги открия онлайн, предполагам че са налични в повечете им физически магазина.ПРИДОБИВКИ ЗА ДОМА


Имахме нужда от дълбоки чинии, които да са подходящи за салата, паста и др. Взехме тези от IKEA, които много ми харесват, усещат се стабилни и минималистични.


Това е органайзер за чинии, който влезна в употреба за организиране на капаците на тенджерите в кухненския шкаф. IKEA попринцип предлагат и такъв органайзер, но го нямаха наличен, затова взех този за чинии. Върши ми страхотна работа.


Тези стъклени чаши са невероятно стилни и красиви на живо, перфектно се вписват в обстановката на дома ни, седят много красиво при сервиране с безалкохолна напитка или вода с лимон.


Организирането на кухненските шкафове ми носи истинско удоволствие, търсенето на органайзер за прибори се оказа по-трудно от очакваното. Знаех, че няколко магазина предлагат подобни, но всичките в различни размери, които не отговарят на нашия. Все пак открих такъв, който да влезне в употреба. Исках да организирам и шкафа със зърнени храни, за целта взех буркани от IKEA и Pepco. Все още има какво да се желае, но на този етап са достатъчни.

Организиране на дома - Кухненски шкафове - Мария Върбанова Блог

Ще се радвам да ми споделите в коментарите, дали са ви интересни подобен тип блог публикации и дали искате да ги виждате по-често✨
Мария Върбанова - Блог


Последни публикации

Виж всички

LAST MONTH HIGHLIGHTS #3

Comentarios


bottom of page