top of page
  • Снимка на автораMaria Varbanova

ПРЕДСТОЯЩО В БЛОГА

Какво предстои да прочетете в блога?

Днес ще ви споделя какво съм ви подготвила за оставащите дни от годината и някои от публикациите, по които вече работя и съвесем скоро ще бъдат публикувани.


Остават 10 дни от месец ноември, което означава, че остават точно толкова дни и до BLOGMAS. Тази година съм решила да публикувам от 1 декември до Коледа, всеки ден ще има нова публикация. Темите, които тази година съм подготвила за BLOGMAS са разнообразни, надявам се да ви бъдат интересни и полезни. Също така се надявам всичко да върви по план с публикациите.


Ще раздавам подаръци и тази година, за да не изпуснеш някоя от игрите, може да ме последваш в Instagram.


През оставащите дни от ноември няма да има нови публикации, ще отделя време, за да поработя по BLOGMAS публикациите. Подготвила съм ви публикации на теми идеи за подаръци, коледен плейлист, коледни календари и много други.


Все още имам работа по публикациите, които предстои да видите през декември. Работя по графиките, съдържанието и формулирам думите си. Също така трябва да подредя коя тема, точно в кой ден да публикувам. Имам някакъв план, но все още има по какво да работя.Съвсем скоро започваме да отброяваме дните до Коледа, ако все още не сте в коледно настроение, то се надявам поне малко да повдигна коледения ви дух и да намерите нещо интересно и полезно.


Очаквайте BLOGMAS на 1 декември, точно в 10AM.


Все повече ме обзема коледното вълнение, а дори не съм изкарала елхата и украсата!🤭🎄
Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page