top of page
  • Снимка на автораMaria Varbanova

Пътуване за рождения ми ден

Как и къде посрещнах 25-ия си рожден ден? Наистина дори не знам откъде да започна тази публикация. Толкова се вълнувам да споделя с всички вас невероятното ни пътуване, от което преди броени дни се върнахме. Месеци подред планирах това пътуване и всички забележителности, които да видим. Някои от вас вече сигурно са видяли къде бяхме от Stories, които качвах в Instagram. Ако все пак сте ги пропуснали,

посетихме най-популярните дестинации на крайбрежието на Неапол и Амалфи: Неапол, Амалфи, Соренто, Позитано, о.Капри и Помпей.

Пътуване за рождения ми ден - Мария Върбанова Блог

25-ият ми рожден ден започна със сбъдването на една мечта, която и до днес ми е като блян, а всъщност е истина. Денят ми на 10 септември започна от много рано, говорехме си на летището, че до сега толкова рано не съм ставала на рождения си ден, смеехме се, че е от вълнение, което е истина. Полетът ни беше в ранен час сутринта, на предния ден от авиокомпанията ни уведомиха да отидем по-рано на летището, защото имало забавяне с проверките, което доведе да сме 3ч преди полета на летището. Колкото и да ми се спеше тази сутрин, вълнението и чувствата, които изпитвах ме държаха будна.🥰 В разговори и шеги, трите часа минаха неусетно. Полетът ни беше от София до Неапол, около 1ч и 30мин. След няколко перипѐтии на летището в Неапол и градският им транспорт, успешно стигнахме до квартала, в който бяхме резервирали апартамент. Изключително впечатлени останахме от големината на апартамента, височината на тавана беше около 5м, за моите 170см всичко ми се струваше огромно. Винтидж обзавеждането и атмостферата на апартамента ни носеха усещане за уют и спокойствие.Обядвахме в един ресторант, точно до апартамента ни, поръчах си пица Маргарита (обожавам). Разходихме се из града, снимахме забележителностите, които ни бяха в близост и посетихме романтичната градина на Palazzo Reale. Денят неусетно си отиваше и седнахме да вечеряме, този път заложихме на паста. Рожденият ми ден неусетно мина, но знаех, че цялото това пътуване донякъде беше посветено на него, затова знаех, че тепърва предстоят още много вълнуващи моменти. 🧳🗺️ Опитахме и италиански десерти - Cannoli и Babá.Благодаря на всички вас, които ми писахте! Направихте празника ми още по-специален!


Очаквайте съвсем скоро подребности около пътуването ни!


Мария

Последни публикации

Виж всички

LAST MONTH HIGHLIGHTS #3

Comments


bottom of page