top of page
  • Снимка на автораMaria Varbanova

Февруари 2023: Изпълвайте живота си с това, което обичате

През изминалия месец бях в почивка от блога и адаптация към новата година - поставяне на цели, преосмисляне на 2022г. и т.н. Избрах темата за февруари в блога да бъде "Изпълвайте живота си с това, което обичате."

февруари

Този февруари искам да съсредоточа публикациите само върху това, което обичам, в живота и особено що се отнася до изразяване на любов към себе си.

Откривам, че напоследък мислите ми са насочени към тази идея много - поставяйки по-голямата част от фокуса си върху нещата, които обичам. Усещам, че този подход ми влияе върху това как прекарвам дните си, с кого прекарвам времето си, нещата, които избирам да облека, да купя и т.н.


Това което обичаме е "огледало" и израз на това кои сме като хора.


Някои от вас сигурно си задават въпроса: "Как да разбера кога наистина обичам нещо?" Може да изглежда като очевиден отговор, но понякога е трудно да се определи. За мен, ако наистина обичам нещо – независимо дали е човек, животно, вещ или ароматно кафе – не е достатъчно просто да му се възхищавам. Откривам, че инстинктивно се движа към него, искам да го докосна, да го видя отблизо и да опитам. Това физическо привличане далеч надхвърля мимолетното чувство на любопитство. Обичта е в нас и се чувства, но не при всеки е така силно изразена. Надявам се през месец февруари да се потопим заедно и да черпим вдъхновение за любовта във всичките й форми.


Изключително важно е да се обградим с неща и хора, които ни носят радост и удовлетворение в живота. Когато правим това, което обичаме, животът става по-смислен. Нека се възползваме от тази възможност, да размишляваме върху това, което наистина ни прави щастливи и да направим съзнателно усилие да включим повече от него в ежедневието си.


Споделям ви моят mood board с нещата, които обичам напоследък - снежни разходки в любима компания, топло кафе, сгушените котета вкъщи и да шофирам колата си.


Love month - Maria Varbanova mood board

*Снимките в колажа не са авторски.


Надявам се, че този начин на мислене ще ви позволи да намерите повече наслада в заобикалящия ви свят. Че ще разберете по-добре как да идентифицирате какво наистина обичате и да се чувствате добре, като се освободите от това,

което не обичате.


Мария Върбанова Блог

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page