top of page
  • Снимка на автораMaria Varbanova

BLOGMAS: Акценти на годината

Добре дошли в ден 23 от Blogmas! ⭐🎄

Остават броени дни до новата година, а утре е Бъдни вечер. Коледа е все по-близо и вълнението нараства. А след няколко дни заминаваме на последното за годината пътешествие. 2022 година беше емоционална, различна, запомяща се, поучаваща, приключенска, романтична, хубава, понякога трудна, невъзможна и ранима. Година, която няма да забравя, оставила белег на душата ми от хубави и раними моменти. В днешната публикация връщам лентата назад към спомените ми от 2022 год.


 

Януари

 

Януари стартира вълнуващо и се гмурнах в ново приключение, започнах сегашната си работа. Вълнувах се и нямах търпение да започна. През месеца имах няколко нови партньорства с прекрасни брандове, с които и до днес поддържаме взаимоотношения, за което съм им благодарна. Реших, че искам да обновя визията на блога. Тогава промених кардинално началната страница. Ако сте мой читате от началото, то със сигурност знаете как изглеждаше преди. През януари започнах да гледам нов за мен сериал - Emily in Paris, който неочаквано се превърна в един от любимите ми.


 

Февруари

 

Нови запознанства с някой от вас в Инстаграм, винаги се радвам, когато водим комуникация извън публикациите, които споделям в социалните мрежи или тук. Радвам се, че с много от вас имаме доста сходно мислене и интереси, които са различни от темите красота, грим, грижа за кожата и т.н. Месецът на любовта, посветих на посланието Love my body more than everybody.🤍

Споделих ви за няколко любими продукта. И последно, но не на последно място, едно много вълнуващо за мен събитие в по-личен план, за което не съм ви споделяла, през февруари купих първата си лична кола.


 

Март

 

Месецът започна с традиционните български мартенички - червени и бели, румени засмени. Още един красив празник - 8 март, вълнуващ, изненадващ и нежен.

През март месец имах силна фитнес мотивация, изграждах нови навици.

Също така имах няколко интересни и вълнуващи работни ангажименти. Кратко уикенд пътуване до любимия Боровец. В личен план беше емоционално за мен, изпълнено с прекрасни мигове.


 

Април

 

Планирахме пътуването ни до Милано, за което много се вълнувах. Проучвахме местата и забележителностите, които искаме да разгледаме. Тогава малко на шега, започнах да уча италиански. Винаги съм имала интерес към италианския, ето че към днешна дата продължавам да уча всеки ден. Използвам приложението duolingo, което е напълно безплатно. 242 последователни дни (Streak), което е едно мое лично постижение, с което се гордея.


 

Май

 

Вълнението за пътуването до Милано беше голямо, сред ежедневните ангажименти намирах време да финализираме организацията покрай пътуването. Организирахме всичко предварително, за да ни е по-спокойно преди самото пътуване. Купихме нужните козметични продукти в travel size, както и празни контейнери, в които да взема ежедневно използваните от мен продукти. Прекарахме си страхотно, първата вечер бяхме отседнали в Бергамо, поради късния час на полета, а на сутринта се отправихме към Милано, където прекарахме няколко дни. В един от дните се разходихме до езерото Комо, Varrena. Райско кътче, което нямаме търпение да посетим отново. Имахме и още един ден, в който разгледахме и забележителностите на Бергамо. Направихме страхотни снимки и създадохме незабравими спомени. Вече искаме да се върнем! През месец май имах и няколко работни ангажимента с прекрасни брандове, за които съм ви споделяла в Instagram.


 

Юни

 

Един преходен за мен месец, юни започна с един по-интересен работен ангажимент, на който някои от вас ме видяха в мол Парадайс. Благодаря ви, че ми писахте. Следващият път се надявам да се видим и запознаем лично. От ангажимент на ангажимент, Девата в мен започна да планира лятната ни почивка и покупките, които ни бяха необходими. Все още нямахме напълно ясна представа къде ще сме през лятото, затова разглеждахме различни варианти. Всяка година отсядаме в Созопол, защото харесваме града, но тази година не бяхме напълно сигурни дали да сме там.


 

Юли

 

За първи път лятната ни почивка беше на къмпинг с палатки. Оправяхме багажа няколко дни по-рано. Къмпинг оборудването изисква предварителна подготовка, за да сте сигурни, че няма да забравите нещо важно. Къмпингът, който избрахме беше само на няколко минути от любимия ни Созопол, така че се отбивахме в града доста често. Беше страхотно изживяване, което бих повторила отново. Имахме малко къмпинг парти, с което отпразнувахме рожденият ден на моя приятел. 

Август

 

Още едно спонтанно къмпинг приключение, от което ви споделих кадри в Stories в Instagram. Месец август в общ план беше спокоен и лежерен. Спонтанно купихме билети за почивката ни до Неапол, Позитано, Амалфи, Соренто, Капри и Помпей. И последва бърза и стриктна организация на цялото пътуване. Подранил подарък за рождения ми ден, купих си от мен за мен DJI OM5, с който заснемам видеата за Instagram. (Към днешна дата излезна най-новият модел на DJI OM 6.)


 

Септември

 

Месец септември винаги е бил по-специален за мен. Тази година вълнението беше още по-голямо, защото щях да празнувам рождения си ден в Италия. Пътуването беше сбъдната мечта, за която и до ден днешен ми е трудно да повярвам. Винаги съм гледала кадри и видеа от Позитано, Амалфи, о.Капри и т.н., но ако някой ми беше казал, че през 2022г. ще съм там и ще мога да гледам моите собствени кадри днес, то надали щях да му повярвам. Благодарна съм! Безспорно 25тият ми рожден ден е най-запомнящия се. Пътуването ни продължи повече от седмица и си прекарахме наистина страхотно. А всички кадри и спомени ме връщат там и топлят душата ми, развълнуват ме и съпреживявам моментите.


 

Октомври

 

Подарих си скъп и желан подарък от мен за мен, за добре свършената работа през изминалите месеци, с лишения и изразходвана енергия, която бях вложила в ежедневието и работата. Създавах съдържание за тук и Instagram, както и започнах да обмислям съдържанието покрай Blogmas. Кратко пътуване до любимия ни Черепишки манастир, както и няколко кратки есенни разходки в планината. В началото на месеца имах отново малко по-различен работен ангажимент (събитие), за което много се вълнувах. Работих доста по блога и публикациите, които бях планирала.

Прокрадна се мисълта къде да празнуваме новата година.


 

Ноември

 

Ноември започна натоварено, имах доста работа и съдържание, по което да работя. Включих се в две кампании за Black Friday, за които трябваше да изготвя нужното съдържание. Спонтанна Date night среща, от която имахме нужда. Участвах в една кампания на KoCos Bulgaria, където бях избрана сред печелившите. Организацията покрай посрещането на новата година течеше с пълна сила, резервации, проучване, билети и т.н. Купих по-голяма част от коледните подаръци. В личен план месецът беше емоционален и труден. Исках да започна отново да гледам любимият ми сериал One Tree Hill, защото чувствах, че имам нуждата, но не намерих време за него. (Все пак не е късно да започна!) Споделям ви един цитат от него: "Представете си бъдещ момент в живота си, в който всичките ви мечти се сбъдват. Знаете, че това е най-великият момент в живота ви и можете да го преживеете с един човек. Кой стои до теб?"


 

Декември

 

Вълнувах се и нямах търпение да сменим календара на 1 декември, защото не само настъпваше най-хубавото време от годината, но за първа година в блога има Blogmas с публикации всеки ден до Коледа. Всеки ден отварях коледните календари в Stories в Instagram. Споделих ви няколко по-коледни и празнични публикации в Instagram, както и трите игри, с които исках да зарадвам петима от вас. Работата течеше с пълна сила, но бях мотивирана, заредена и амбициозна. Отмятах работните ангажименти бързо, за да не се натрупват и да създават стресови ситуации. Купих оставащите коледни подаръци за близките. Предстои ни да посрещнем новата година в Братислава, както и да посетим Будапеща и Виена, за което тече засилена организация преди настъпването на празниците. Отпразнувахме рождения ден на мама. Официално работната година приключи за мен и нямам търпение да съм вкъщи и да имам повече време за себе си и близките си.
 

Благодаря ви, че бяхте част от моята 2022г.!

Благодаря ви за подкрепата, доверието и приятелствата!

💖


Очаквайте утре точно в 10AM ден 24 от Blogmas!


До утре!🎄✨Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page