top of page
  • Снимка на автораMaria Varbanova

BLOGMAS: Благодаря ви и Весела Коледа

Добре дошли в ден 24 от Blogmas 2022г.!🎄🎁

Ето че дойде 24-ият и последен ден от Blogmas 2022, днес публикацията ще бъде по-скоро малка бележка, тъй като съм сигурна, че всички са заети с организация около празненството на Бъдни вечер.


Не е за вярване колко бързо лети времето, ето че утре е 25 декември, утре е Коледа. Да, утре е Коледа!🥰🎄🎁


Това е моето послание към всички вас като сбогом от Blogmas 2022.Искам да кажа огромно БЛАГОДАРЯ на всички, които са прочели, това което писах и ви споделях през последните няколко седмици, дори ако това е първият и единствен пост, върху който сте кликнали, благодаря! За първа година се "гмурнах" в дълбокото и ви обещах 24 последователни публикации на по-коледна тематика, с които заедно да отброим дните до Коледа. Не съжалявам и за миг. Всяка една публикация написах с огромно желание и вълнение, надявам се да са ви били интересни и полезни. Благодаря ви за подкрепата, доверието и приятелствата! Благодаря ви, че бяхте част от моята 2022год., нямам търпение да продължим заедно към новата година, защото тепърва предстоят много вълнувъщи моменти, които да споделя с вас.


Пожелавам на всеки един от вас, една прекрасна Коледа! Отпразнувайте и прекарайте Коледните и Новогодишни празници със семейството и близите си.

Бъдете здрави и до скоро!


С обич, Мария

💖


 

Специални благодарности на всички брандове, с които работихме заедно през 2022г.! Благодаря ви за доверието, малките детайли и вярата в мен!

Бъдете все така успешни и не спирайте да се развивате!


Очаквайте нови публикации в блога през януари 2023г.Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page