top of page
  • Снимка на автораMaria Varbanova

BLOGMAS: Ден 1

Вълнувам се, не знам от къде да започна. Предстои най-вълнуващият месец от годината. Емоциите, за които копнеем цяла година - семеен уют, топлина, блестящите светлинки и коледна декорация навсякъде около нас, cosy пуловерите, сгушената котка на дивана.


Днес е 1 декември, което означава само едно - това е началото на Blogmas.

Добре дошли!🎉


Blogmas 2022 - Maria Varbanova Blog

Какво е Blogmas?


Blogmas е поредица от публикации през месец декември, с които да повдигнем коледния си дух. Всеки един ден от декември съм посветила на различна тема. Тази година, планирах и организирах публикациите още през месец септември, но не си мислете, че съм в коледно настроение от тогава. (Тогава все още бях на лятна вълна, защото ни предстоеше да пътуваме до Италия.)


Колко публикации ще има?


Тази година стъпвам по-смело и съм ви подготвила цели 24 публикации. Това означава, че всеки ден до Коледа ще има нова публикация в блога. Всички публикации от Blogmas поредицата може да следите в категория Lifestyle или в началната страница, където излизат всички нови публикации. Всеки ден, точно в 10AM ще има нова публикация, за да не изпуснете нито една, може да ме последвате в Instagram, където ще качвам Story с линк към блога към новите публикации.


Темите, които ще засегна


Публикациите по време на Blogmas са разнообразни на коледно-зимна тематика. Очаквайте публикации с идеи за подаръци, коледни събития, каузи, които да подкрепим, предложения за пътуване през зимата, коледа за домашните любимци, зимен списък с желания и още много други.


Коледни календари


Ден 1 от Blogmas винаги е по-въвеждащ и не е посветен на конкретна тема. Тази година ще отварям само хранителни коледни календари. Кои са те?


Healthylicious Коледен календар 2022

Lindt GOLD TEDDY Advent Calendar

Коледен календар с Minions - от Лидл

dmBio Коледен календар с чай


Всеки ден в Stories в Instagram ще виждате какво има в календарите.

 


Надявам се, че ще се срещаме тук всеки ден от декември и ще празнуваме последния месец от тази година заедно.🎄


Очаквайте утре точно в 10AM ден 2 от Blogmas!
Последни публикации

Виж всички

BLOGMAS: ДЕН 1

bottom of page