top of page
  • Снимка на автораMaria Varbanova

BLOGMAS: Зимни идеи за срещи


Добре дошли в ден 7 от Blogmas'22!🎄


Декември е любимото ми време от годината, романтиката и душевната обстановка не липсват, затова в днешната публикация съм ви подготвила няколко идеи за срещи в по-студените дни от годината. Идеите за срещи не са задължителни те да бъдат с партньор, може да отидете с приятели или семейството си.


 

КОЛЕДЕН ФЕСТИВАЛ

 

Посетете коледен фестивал или базар във вашия град. Ако сте от София, може да очаквате съвсем скоро публикация, в която споделям повече за коледните събития тази година в столицата. Но ако не сте от София, то може да намерите информация за подобен тип събития в социалните мрежи или тук.


 

КЪНКИ НА ЛЕД

 

Посетете ледена пързалка и се забавлявайте по леда, дори и да сте начинаещи ще разнообразните сивото ежедневие. Покрай пандемията нямахме възможност да посещаваме такъв тип събития. Последното ми пързаляне по леда беше 2019-2020 година, определено е в списъка ми през декември. В София тази година имаме нова ледена пързалка - "Леденият парк" е разположен на обща площ 3.5 декара в Княжеската градина. Вход 20лв. за 2ч. Повече информация ще намерите тук.


 

КОННА ЕЗДА ПРЕЗ ЗИМАТА

 

В моят списък с желания тази зима е конна езда през уикенда. Ако и вие като мен обичате конете и не се притеснявате да се разходите с тях, през по-студеното време от година, то тази идея за среща е подходяща за вас. Романтична разходка сред красиви зимни пейзажи, звучи ми вълшебно и нямам търпение да го направя.


 

РАЗХОДКА С ЧАША ГОРЕЩ

ШОКОЛАД В РЪКА

 

Често си правим подобни разходки, много обичаме спокойствието на града в по-студените вечери в София. Градът спи, а ние се наслаждаваме на светлинките, коледната украса и чаша горещ шоколад, в компанията на любим.


 

СПА ПРЕЗ УИКЕНДА

 

Всеки има нужда понякога да се откъсне от ежедневието и рутините, в който сме влезнали през изминалите месеци от годината. Макар и банално, един СПА уикенд би бил страхотен вариант да отпуснете тялото и духа си. Изберете любим хотел, планирайте кратко пътуване с любим или приятел, защото вие го заслужавате. Изразете любов и благодарност към себе си, оставете назаден план проблемите и работните ангажименти. Посветете този уикенд на вас и вашето психическо и физическо здраве. 

Всеки ден в Stories в Instagram ще виждате какво има в календарите.


До утре точно в 10AM, когато ще публикувам ден 8 от Blogmas!⭐🎁


Мария Върбанова - Блог

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page