top of page
  • Снимка на автораMaria Varbanova

BLOGMAS: Идеи за коледни подаръци

Добре дошли в ден 12 от Blogmas! 🎄✨

В днешната публикация ще откриете идеи за коледни подаръци, които ще се харесат на всеки и бюджетът ви няма да пострада много. Селектирала съм практични и универсални подаръци, надявам се да ви бъдат полезни. Един съвет по празниците, пазарувайте разумно.


 
 

Харесах това одеяло в English Home, цветът много ми харесва.


 
 

Аз съм от хората, които се радват на коледен подарък чорапки, пантофи или пижама. Макар и банално, обичам и да подарявам подобен такъв тип подаръци, ако е подходящо разбира се. Този коледен комплект с чорапки е страхотен бюджетен подарък.
 
 

Обичам този подарък! Имам коледна чаша подарък от преди години и я обожавам, използвам я постоянно. Аз правя кафето си сутрин у дома и излизам с чаша кафе в ръка. Ако познавате близък, който обича кафето и сутрин е точно като мен, то непременно му вземете практична чаша за многократна употреба. Сигурна съм, че ще го зарадвате!
 
 

Всяка дама се нуждае от нова кутийка за бижута. Въпреки че си имаме по няколко, те никога не са достатъчни, поне на мен. Тази кутийка за бижута е изключително красива и бюджетна. Размерът е компактен и идеален при пътувания. 

ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР

 

Подаръчен ваучер за любим магазин винаги е добра идея за подарък. Изборът от магазини е голям, стига да познавате добре предпочитанията на близките си. Самата аз бих подарила подобен тип подарък на сестра ми, защото изборът на подарък за нея винаги е доста труден. Обикалям с нея по магазините и знам кои предпочита. Този подарък е страхотен ако в последния момент сте пропуснали някой (случва се, не се притеснявайте), повечето магазини вече предлагат електронни ваучери, които получавате веднага. Магазините, за които бих купила и подарила ваучер са: H&M, MOHITO, Reserved, MANGO, NOTINO, DOUGLAS и други.
 

ДОМАШЕН ХАЛАТ

 

Студеното време е факт, а халат на гърба никога не е излишен. Аз съм много зиморничава, както вече сте разбрали, студено ми е постоянно. Халатът у дома е моето спасение в по-студените дни. Котките също много го харесват, особено Джаки, който обича да се гушка на топло. Селектирах няколко, които набелязах за подарък.
 

Ще се радвам ако споделите вашите идеи за подаръци по-долу в коментарите, за да бъде публикацията още по-полезна.


Благодаря ви, че и днес бяхме заедно! Надявам се моите предложения да са ви харесали и били полезни!


Очаквайте утре точно в 10AM

ден 13 от Blogmas! 🎄⭐

Последни публикации

Виж всички

Comentarios


bottom of page