top of page
  • Снимка на автораMaria Varbanova

BLOGMAS: Един ден с мен

Добре дошли в ден 22 от Blogmas!🎄🎁

В днешната публикация ви споделям как минава един мой ден преди празниците. Днешният ден се очертава да бъде динамичен и изпълнен с ангажименти, които да свърша преди празниците. По-долу в публикацията ще прочетете за: бърз ежедневен грим, лесна прическа, подаръци в последния момент, празнуваме рожден ден и още.


Всяка моя сутрин започва динамично и енергично, приготвям си кафе, отделям няколко минути за себе си, в които подреждам мислите и какво следва от деня. След това започвам със задачките. Днешният ден се очертава динамичен, но след като приключи успешно, ще се отдам на заслужена почивка. Моят план винаги е изготвен и съобразен с ангажиментите ми, приотиризирам по-важните и неотложните. Една от неотложните задачи днес е да направя списък за предстоящото пътуване, както и списък с покупки, в случай че са неохбодими. Още една неотложна задача днес е да отида до change бюро, както и да мина през дрогерия dm за няколко неща. Правя си бърз ежедневен грим, който ми отнема 20мин и продължавам по план.


 

БЪРЗ ЕЖЕДНЕВЕН ГРИМ

 

Почиствам и подготвям лицето си за грим, нанасям хидратиращ

крем и започвам с грима.


Фон дьо тен - Catrice HD Liquid Coverage 010

Оформям веждите си с молив - KIKO Milano

Сенки за очи, изполвам бронзър за лице и хайлайтър.

Нанасям бронзър на лицето си - Catrice Holiday Skin

Нанасям и хайлайтър - Sephora Collection палитра

Преливам и фиксирам лицето с пудра - Fenty Beauty в цвят Butter

Накрая преминавам към очната линия (Essence Liquid Ink) и спиралата (Too Faced Better Than $ex).Гримът ми е готов, отнема ми около 20-25мин. Прическата, която ежедневно си правя е нищо особено - вързана на опашка или пусната. Всяка вечер сплитам косата си, затова сутрин е необходимо само да фиксирам небрежните къдрици, които много харесвам.Проверявам набързо планера в телефона си, защото ежедневно го актуализирам. 

РАБОТНИ АНГАЖИМЕНТА

 

Преди обяд гледам да отметна по-голяма част от работните си ангажименти, защото самата аз съм много по-продуктивна в първата половина от деня. Имам няколко неотложни снимки, които трябва да направя преди празниците, както и изготвянето на съдържание за тук и социалните мрежи. Отговарям на имейли и съобщения, отварям коледните календари и ги публикувам. Бърза проверка в блога и продължаваме по план със задачите за деня.
 

ПОДГОТОВКА ЗА ПЪТУВАНЕТО

 

Имам само няколко дни, за да организирам и подготвя всичко, което ще ни е необходимо като полезна информация, багаж и т.н. Искам да съм спокойна и да се насладя на празниците, а не да мисля и да се притеснявам, че нещо сме пропуснали. Затова тази част от днешния ден е изключително важна за мен. Въпреки че имам формулиран план, по който си действам всеки път, когато ще пътуваме, то винаги нещо остава на заден план и бива забравено.


 

БЪРЗ ПАЗАР

 

Бърз пазар със списък, за да не губя излишно време, днес е работен ден и се надявам повечето хора все още да са на работа и да е една идея по-празно в магазините, защото лудницата и опашките покрай празниците ме напрягат. Пазарът няма да е нищо особено, а само необходмите продукти, с които ще приготвим празничната вечеря на Бъдни вечер и Коледа. Тази вечер ще празнуваме рождения ден на мама, затова докато сме навън ще минем да вземем тортата и храна за вкъщи. 

ПОДАРЪЦИ В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ

 

Имам няколко подаръка, които трябва да купя в последния момент, ще отида до някой мол, а след това взимам букет за мама и се прибирам да празнуваме. Повечето подаръци купих през ноември и някои от тях дори не си спомням вече, затова правя бърза проверка и списък с подаръците, които вече съм взела и при необходимост списък за пазар, за да допълня с още нещо. 

ВЕЧЕРНА РУТИНА

 

Пускам си да гледам новия епизод на Emily in Paris, за тези от вас, които ме следват отдавна, знаете че нямах търпение да излезне. Сезон 3 официално е качен в Netflix, цяла година чаках тази новина. Докато гледам епизода, премахвам грима си, почиствам лицето си, преминавам към вечерната грижа за кожата. Ако не сте прочели публикацията от Blogmas ден 15, то може да прочетете тук. В нея споделям каква грижа за кожата използвам през по-студените дни. 

Благодаря ви, че бяхте част от деня ми,

надявам се да ви е било интересно и полезно!


Oчаквайте утре точно в 10AM ден 23 от Blogmas!🎄✨Последни публикации

Виж всички

Comentários


bottom of page