top of page
  • Снимка на автораMaria Varbanova

BLOGMAS: КОЛЕДА ПРЕЗ ПОГЛЕДА НА МЪЖА МИ

Добре дошли в ден 21 от Blogmas! Вълнувам се много, защото за първи път в блога ми гостува не кой да е, а моята половинка. Идеята за тази публикация се зароди в един разговор с него, докато аз по женски си мрънках от сивото ежедневие. Много се зарадвах, че се съгласи да участва, защото той не обича много да е "на сцената". Надявам се идеята да ви бъде интересна и забавна.


КОЛЕДА ПРЕЗ ПОГЛЕДА НА МЪЖА МИ

Всяка една жена се е сблъсквала с противоположното мислене на мъжете. Знаете, че мъжете не обичат да пазаруват, толкова колкото ние жените. Често те ни мрънкат с реплики като тези: "Това защо ти е?", "Имаме вече подобно.", "Много е странно, не ми харесва.", "Хайде да си ходим, ще потърсим някъде другаде" и т.н., но всички знаем, че излизайки от магазина, те вече са забравили всичко това. Коледната украса и пазаруването за празниците не се харесва на мъжете, но понякога се налага и те да участват в него. Признавам си и аз не обичам да съм сред тълпите от хора в магазините през декември, истерията и хаоса по магазините, може да бъде доста натоварващо изживяване. Затова с моят мъж пазаруваме по списък, който разбира се изготвям основно аз. А подаръците, които търсим сме набелязали предварително.


Идеята за публикацията, както вече ви казах, се зароди доста спонтанно, а главният герой днес е моят мъж, който сте виждали на наши общи снимки тук в блога. Но селекцията с "пикантни" въпроси е изцяло моя и нямам търпение да се посмеем заедно.КОЛЕДА ПРЕЗ ПОГЛЕДА НА МЪЖА МИКой украсява елхата у дома? Участваш ли?

У дома с украсата и декорирането се занимава основно Мария. Аз не обичам да се занимавам с толкова детайлни дейности. А и така си спестявам увикванията от типа на „Това сега защо го сложи до това“. Слаба ми е естетиката.


Как обичаш да празнуваш Коледа?

Предпочитам да празнувам със семейството и близките в домашна обстановка. Едновременно ми е спокойно и забавно.


А кое е любимото ти празнично ястие?

Зелевите сарми, те са малък празник за мен. Ако са комбинирани с домашна питка, нирвана.


Какво обичаш да подаряваш на близките ти? А какво обичаш да ти подаряват? Обичах да подарявам вещи с моят лик, принтиран върху тях. С времето осъзнах, че хората не обичат да получават такъв тип подаръци. Все пак ми бяха забавни реакциите им, когато ги отварят. Вече залагам на въпроса „Какво искаш за Коледа?“. Относно какво обичам да ми подаряват, инструменти. Няма как да не се зарадвам.Трудно ли ти е да намериш правилните подаръци? Имаш ли някой свои трик, който прилагаш при избора и пазаруването на подаръци?

За някои хора ми е изключително лесно, за други се затруднявам повече, защото „Какво искаш за Коледа?“ не винаги работи. Относно трика, да имам и той е да оставя Мария, да избере. 🤣


Любимата ти коледна песен е…

Определено не е на Марая Кери 🤣…Wham! - Last Christmas определено е на 1во място и няма изгледи да се промени.


А коледен филм?

The polar express е фаворитът ми всяка година. Доста старо филмче, но емоциите и музиката са вечни.


THE POLAR EXPRESS

Има ли традиция, която спазваш всяка година по празниците?

Да, коледната украса, броя ястия на масата на Бъдни вечер, подаръците, събиранията с близките, баницата/питката с късмети. Всичко, което е обичайно се спазва.


Опиши ни три твои аутфит визии, с които обичаш да си по празниците.

По празниците съм в двете крайности. Или съм по пижама цял ден или съм доста официален. Няма средно положение. Аутфитите се определят от настроението сутрин.


Какво обичаш да подаряваш на жена си за празниците?

Доста нагласен въпрос, бих казал. 😂 Обичам да ѝ подарявам неща, които знам, че ще я зарадват. Ще издам един трик. Ако слушате внимателно през годината, жената сама си казва какво иска. Да, много неща са, но 1 да запомните, всичко ще е наред.  И не се плашете, през годината, може да го иска и да го мрази това 1 нещо, няколко пъти, но по Коледа стават чудеса!


Като представител на противоположния пол, опиши какво за теб са коледните празници и това време от годината?

За мен не са толкова вълнуващи, колкото за половинката ми, но определено се радвам, че се събираме семейно и успяваме да се откъснем малко от ежедневието. За разлика от всички, които са преяли, аз не се плаща от количествата храна, а им се наслаждавам.  


Ако днес трябваше да напишеш писмо до Дядо Коледа, какво би написал?

Не съм слушал и най-вероятно съм в naughty list-a, но бих поискал повече спокойствие.Благодаря ти Любов, че се съгласи да бъдеш мой гост в блога!


П.С. Знам, че не е твоето нещо, искрено оценявам жертвата ти.

Прости ми! 😅❤️ 

Ако сте пропуснали какво има днес в коледните календари, които отварям

тази година, може да видите в Stories в моя Instagram профил.


Очаквайте утре точно в 9AM ден 22 от Blogmas! 🎄🎁

До утре!


мария върбанова блог


Последни публикации

Виж всички

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page