top of page
  • Снимка на автораMaria Varbanova

BLOGMAS: КОЛЕДА СЪС СТАНИСЛАВА от @bonita.wave

Добре дошли в ден 14 от Blogmas! Днес гост в поредицата "Коледа с..." е усмихнатата и лъчезарна Станислава от @bonita.wave . Искам да ѝ благодаря, че прие поканата да бъде гост в блога ми. Накратко ще ви представя коя е тя. Със Станислава се познаваме виртуално вече няколко години, покрай Instagram. В своя профил, тя споделя кадри и истории от пътувания, бюти съвети и стилни визии. Ще я познаете по широката усмивка и буйната коса.


КОЛЕДА СЪС СТАНИСЛАВА (@bonita.wave)

Много се вълнувам, предстои да научим повече за Станислава, как е минала 2023 при нея и уроците през годината, нейните мечтани дестинации и още. Благодаря ѝ още веднъж, че ми се довери и прие да бъде мой гост в блога. Да започваме, "Коледа със Станислава" е тук.КОЛЕДА СЪС СТАНИСЛАВАОпиши ни твоята 2023г. в две изречения:


Изминалата година беше изпълнена със смели решения, много промени в личен план и поредица от малки успехи, които се надявам, че идната година ще поставят начало на нещо голямо. Най-важното е, че научих много ценни уроци за себе си!


КОЛЕДА СЪС СТАНИСЛАВА (@bonita.wave)

Любимото ти пътуване през 2023г.? Разкажи ни защо, с какво те спечели.


2023-та беше интензивна откъм пътувания. Успях да посетя Португалия и Хърватия за пръв път, както и да се върна в Италия. Всяко от тези пътувания ме зареди с много приятни емоции и беше интересно само по себе си.

Но ако трябва да избера едно, това е Португалия. Решението да посетим Лисабон и Синтра беше доста спонтанно. Някак Португалия не ми беше в полезрението за дестинации, а е трябвало, защото наистина е прекрасна. Особено Синтра ни впечатли много - със замъците си, резиденциите на заможни хора и природата си. Бихме се върнали за още.
Имаш ли любима коледна дестинация? Или мечтана такава?


Мечтаната ми коледна дестинация, която все ми се изплъзва в последните години, е Виена. Коледните пазари и атмосферата изглежда чудесно (поне на снимки) и много си мечтая някой ден да я видя и усетя и на живо!

Бих отишла и някъде, където мога да наблюдавам Северното сияние - също ми е в travel bucket list-a.


Планирате ли предстоящи пътуване? Ако да, издай ни мъничко.


Да си призная, рядко планираме пътуванията ни няколко месеца предварително. В повечето случаи нещата стават доста по-спонтанно, което си има и плюсове, и минуси, разбира се! Иначе в главата ми се върти да изминем  някаква част от Ел Камино де Сантяго де Компостела, но когато му дойде времето.Винаги си усмихната и позитивна, сподели ни твоите съвети за справяне със стреса по празниците.


Само така изглежда! В декември освен коледните празници са събрани и много лични празници и признавам си, че се напрягам понякога. Според мен за Коледа най-важно е да оценим времето си с любимите хора и да си благодарим, че сме заедно. И другото, да не очакваме всичко да е перфектно (като по филмите), а да се насладим на празниците каквито са. И ако имаме нужда, да намалим темпото, да обърнем внимание на себе си и да си позволим да почиваме пълноценно.От къде най-често черпиш вдъхновение за стайлинга ти? Кои са цветовете, на които най-често залагаш?


Честно казано, напоследък експериментирам повече с личния си стил. Бягам от тенденции и търся неща, които се вписват в моето ежедневие и бих носила дълго време. Вдъхновение откривам почти навсякъде - в Инстаграм, в хората по улиците. Напоследък често пазарувам от сайтове за outlet и second  hand мода и си откривам чудесни находки на добри цени.


За цветове - през лятото обичам всичко да е цветно и шарено. В останалото време залагам на по-неутралната гама, като си позволявам и червено понякога!


Ако трябваше днес да напишеш писмо до дядо Коледа, то какво би му написала.


С риск да прозвуча банално, бих поискала коледните елфи да изработят усмивки, щастие и любов, а дядо Коледа да ги разнесе на всички хора по света! Мисля, че имаме нужда от тези важни нематериални неща повече от всякога.


КОЛЕДА СЪС СТАНИСЛАВА (@bonita.wave)

Instagram: @bonita.wave


 

Ако сте пропуснали какво има днес в коледните календари, които отварям

тази година, може да видите в Stories в моя Instagram профил.


Очаквайте утре точно в 9AM ден 15 от Blogmas! 🎄🎁

До утре!коледа със станислава


Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page