top of page
  • Снимка на автораMaria Varbanova

BLOGMAS: КОЛЕДА С МЕН

Весела Коледа и Добре дошли в ден 25 от Blogmas!

Коледа с мен и утрото на 25 декември у дома, започва с отварянето на подаръците под елхата. Вълнувам се всеки път като дете, дори и да знам някои от подаръците, то вълнението не е за материалното, а по-скоро за миговете прекарани със семейството. Връщат ме в спомените ми от деството и ми е много любимо. След това закусваме заедно и пием топло кафе.


КОЛЕДА С МЕН

Всяка година не мога да повярвам колко бързо лети това време от годината. Прекарваме цялата година в очакване на това време, а след това и по-голямата част от декември, подготвяйки се за Коледните празници. И сега най-накрая е тук и скоро ще свърши! Благословена съм, че имам страхотно семейство, топъл дом и храна, с която ще празнуваме днес с моето семейство и близки.Blogmas беше невероятно преживяване, харесва ми да публикувам ежедневно, но отнема време и усилия. Предстои и тази година да си взема няколко дни почивка от блога и социалните мрежи. Благодаря на всички прекрасни хора, които следяха блога от първия до последния ден от Blogmas. Надявам се, че ви е харесало.


Коледа най-накрая е тук, искам да ви пожелая Весела Коледа, имайте един вълшебен ден със своите близки! С настъпването на Коледа, идва и края на Blogmas. Тъжно ми е, защото времето отлетя много бързо.Благодаря Ви, че бяхте с мен всеки ден до Коледа!


 

Ако сте пропуснали какво има днес в коледните календари, които отварям

тази година, може да видите в Stories в моя Instagram профил.мария върбанова блог

Последни публикации

Виж всички

Opmerkingen


Opmerkingen zijn uitgezet.
bottom of page