top of page
  • Снимка на автораMaria Varbanova

BLOGMAS: Коледен плейлист

Добре дошли в ден 2 от BLOGMAS '22!⭐


Какво е Коледа без коледна музика, която да повдигне коледния ни дух. Декември е, отново може да се вънрнем към музиката на Frank Sinatra, Michael Bublé и Mariah Carey. Подготвих плейлист с любимите ми коледни песни.🎄

Christmas Spirit Playlist - Maria Varbanova Blog

Истината е, че този плейслист направих и слушам още от месец октомври. Определено октомври за мен беше емоционален и объркващ. Докато пишех за блога, мислено се пренасях из спомените от лятната ни ваканция. Мислите ми бяха доста раздвоени, но бях и много мотивирана тази година Blogmas да бъде всеки ден от 1 декември до Коледа, затова започнах да работя по публикациите от по-рано. В съзнанието ми изплуваха мисли за темите, по които искам да пиша. Ето че в един доста слънчев, топъл ден през октомври, аз реших, че ще направя коледен плейлист, който да споделя с вас.


Всяка година повдигам коледния си дух с коледни песни, които обожавам. Повечето от тях са класически. Не мога да спра да слушам пак и пак плейлиста. Най-често го слушам в колата, определено прави седенето в трафика доста по-приятно. Плейлистът може да слушате напълно безплатно, единствено е необходимо да имате свалено приложение Spotify на телефона или компютъра.


Надявам се плейлистът ми, да ви хареса и да повдигне коледния ви дух.


 

Коледен плейлист в SpotifyОтвори през линк тук. 

Всеки ден в Stories в Instagram ще виждате какво има в календарите.


Ще се радвам да ми споделите отдолу в коментарите коя е вашата

любима коледна песен.🎄✨Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page