top of page
  • Снимка на автораMaria Varbanova

BLOGMAS: КОЛЕДНИ ФИЛМИ ЗА 2023

Добре дошли в ден 22 от Blogmas! Обичам да гледам коледни филми, а в днешната публикация съм отделила няколко филма, които предстои да излезнат или вече са излезнали на екран през 2023 година. Селектирала съм тези, които ми изглеждат по-интересни, затова да преминаваме към тях.


КОЛЕДНИ ФИЛМИ ЗА 2023

КОЛЕДНИ ФИЛМИ ЗА 2023


 

Best. Christmas. Ever! (Netflix)


Шарлот (Хедър Греъм) и Джаки (Бранди Норууд) са бивши приятели от детството, но сега поддържат контакт само чрез самохвален празничен бюлетин, който Джаки изпраща всяка година на недоволната Шарлот. След като съдбата събира двамата отново и ги принуждава да прекарат празничния сезон заедно, Шарлот става обсебена от това да докаже, че животът на приятелката й не е толкова перфектен, колкото тя изобразява. С неохотния си съпруг (Джейсън Бигс), мисията на Шарлот заплашва да провали Коледата на всички с предсказуеми комедийни резултати. Този лъскав празничен филм е идеалният избор за цялото семейство тази Коледа.
 

Family Switch (Netflix)


Ако смятате, че семейството ви е дисфункционално, изчакайте, докато се срещнете с Уокърс. Преуморените мама и татко Джес (Дженифър Гарнър) и Бил (Ед Хелмс) правят всичко възможно, за да запазят семейната единица заедно, докато двете им деца, Си (Ема Майърс) и Уайът (Брейди Нун), стават по-големи и по-отдалечени. Но семейство Уокър е на път да стане по-близко от всякога, когато случайна среща с астрологичен читател води до смяна на телата на цялото семейство. И това просто се случва да бъде най-важният ден от живота на всеки член на семейството с повишение в работата, интервю за колеж, рекордна сделка и футболни пробни всичко на линия.До тук се изчерпва моят избор за нови коледни филми за 2023, определено тази година кинопродукцията е доста бедна в категория празнични филми. Но затова има някои вечни класики, които обичам да гледам всяка година - Home Alone и други, които вече съм споделяла тук в блога. Може да откриете повече предложения за коледни филми тук и тук.


Тази година започнахме коледния филмов маратон у дома с поредицата на Хари Потър, ако не сте ги гледали все още, няма по-подходящо време от това.


коледни филми

 

Ако сте пропуснали какво има днес в коледните календари, които отварям

тази година, може да видите в Stories в моя Instagram профил.


Очаквайте утре точно в 9AM ден 23 от Blogmas! 🎄🎁

До утре!


мария върбанова блог

Последни публикации

Виж всички

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page