top of page
  • Снимка на автораMaria Varbanova

BLOGMAS: Празнични филми за 2022г.

Добре дошли в ден 17 от Blogmas! 🎄⭐


Какво е Коледа без коледни филми?! Селектирах коледните филми, които ще допълнят празничните ви дни. Имах доста по-големи очаквания за коледните филми на 2022год., въпреки това си харесах няколко. Филмите, които избрах са нови от 2022г., може да ги откриете лесно в Netflix, HBO Max и т.н. Ако все пак искате класически коледни филми, то има нещо и за вас. 

A Christmas Story Christmas

 

"A Christmas Story Christmas" ще отведе зрителите на пътешествие по алеята на спомените, като Ралфи Паркър (Питър Билингсли) от "Коледна история" от 1983 г. се завръща на малкия екран, който вече е пораснал. Действието в продължението се развива през 70-те години на миналия век и проследява историята на Ралфи, който се опитва да даде на семейството си "магическия вид" на Коледа, който баща му му е дал, когато е бил дете. Филмът излезе по HBO Max на 17 ноември.


 

Three Wise Men and a Baby

 

Hallmark събира три от най-големите си звезди в един комедиен филм.

"Three Wise Men and a Baby" проследява историята на трима братя (изиграни от Андрю Уокър, Тайлър Ханес и Пол Кембъл), които се оказват в грижи за бебе по празниците. Но въпреки комедийното настроение, филмът показва и пътуването на това как тези братя възстановяват връзката си и преоткриват любовта си към празника.


 

It's A Wonderful Binge

 

"It A Wonderful Binge" на Hulu е продължение на оригиналния филм "Binge", който излезе преди повече от две години. Това е пародия на трилъра "The Purge", с изключение на това, че всички наркотици и алкохол са легализирани от правителството само за един ден в годината. Тази година специалният ден на гуляй се пада на Коледа.


 

Falling for Christmas

 

Един от двата филма на Линдзи Лоън, които ще се появят в Netflix ексклузивно през следващите две години, е "Falling for Christmas".

Ето какво можете да очаквате от тазгодишния филм на празнична тематика:

Наскоро сгодена, разглезена наследница на хотел попада в ски инцидент, страда от пълна амнезия и се озовава под грижите на красив собственик на хижа със сини якички и преждевременната му дъщеря в дните преди Коледа.


 

The Noel Diary

 

Чарлз Шиър, най-известен с филмите си като "Капан за родители", "Бащата на булката" и "Редник Бенджамин", ще направи дебюта си в Netflix с "Дневникът на Ноел". Ето какво можете да очаквате от предстоящия филм:

Когато авторът на бестселъри Джейк Търнър се завръща у дома по Коледа, за да уреди имението на отчуждената си майка, той открива дневник, който може да съдържа тайни за собственото му минало и това на Рейчъл – интригуваща млада жена със собствена мисия. Заедно те тръгват на пътешествие, за да се изправят срещу миналото си и да открият бъдеще, което е напълно неочаквано.
 

Тук може да видите селекцията ми с коледни филми от миналата година - линк.


Очаквайте утре точно в 10AM ден 18 от Blogmas! 🎄🎁

До утре!
Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page