top of page
  • Снимка на автораMaria Varbanova

BLOGMAS: Q&A празнична версия

Добре дошли в ден 3 от Blogmas!🎄


В днешната публикация ще отговарям на вашите въпроси, които по-рано през месец ноември ми зададохте в Story в Instagram. Селектирала съм по-интересните и празнични въпроси, за да е в духа на Blogmas. За тези от вас, които ме познават от скоро или сте нови в блога, включих и няколко по-общи въпроса. 

На коя дата украсявам елхата?


Няма конкретна дата, на която украсявам елхата. Освобождавам графика и я украсявам, тогава когато го почувствам. Повечето пъти това е края на ноември или началото на декември.


 


Къде ще бъда на празниците?


Коледните празници ще прекарвам у дома със семейстово.


 

Ще си правим ли коледна фотосесия

с домашните ни любимци?


Честно казано не знам, дори миналогодишната фотосесия не беше планирана, стана доста спонтанна, но и много хубава. Ако котетата вкъщи са в насторение, защо не!


 

Имам ли коледни традиции?


В коледна традиция се превърнаха раходките ми из София по време на празниците, да се насладя на коледната украса и атмосфера, след като цялата еуфория за подаръци и пазаруване е отминала, просто безценно. Иначе у дома спазваме християнските коледни традиции.


 

Коя е любимата ми коледна традиция?


Празничната трапеза на Бъдни вечер и Коледа, както и една малко по-съвременна традиция - домът да е украсен подобаващо за Коледа с елха, лампички, борови клонки и др.


 

Какво бих поискала за Коледа от Дядо Коледа?


Здраве! За близките ми и мен.


 

Любимо място за посещение по Коледа?


По Коледа обичам да съм си вкъщи със семейството, а понякога си откъсвам някой друг час за разходка из центъра на София. Както споменах по-горе, много обичам да се разхождам из града по празниците, да се любувам на празничната украса, затихналите улици с чаша ароматно кафе в ръка.


 

Правя ли коледени сладки?


Предишни години съм правила коледни сладки, но последните две години приготвям коледен пай. Рецептата може да видите тук. Тази година все още не съм решила какво ще приготвя.


 

Какви подаръци обичам да правя?


Най-често се вслушвам в нуждите на близките и им взимам нещо практично, самата аз обичам да получавам практични подаръци.


 

Какво правя в много студените дни?


Определено бих си останала вкъщи, ще се сгуша на дивана и ще работя от там. Все пак ако имам неизбежни ангажименти и излизания в тези дни, то се обличам добре, пускам парното в колата на максимум и се надявам да се стопля. Доста зимо̀рничава съм, но топлото кафе, пухкавия пуловер и коледната атмосфера, топлят душата ми.


 

Имаме ли планове за Нова година?


Тази година ще посрещнем новата година в чужбина, но все още няма да ви издавам къде. Очаквайте включване от там в Instagram профила ми.


 

Изпълних ли целите си за 2022год.?


През 2022г. сбъднах много мои мечти, не спирах да вярвам в себе си и не спирах да се развивам. Определено мога да кажа, че изпълних по-голяма част от целите си за 2022г., а тези които не съм, продължавам да стремя към постигането им през 2023г. и да вярвам в себе си и сбъдването им.


 

Какво ще си подаря за душата?


Пътуването ни по празниците и посрещането на новата година е сред подаръците ни тази година, определено пътуването и посещение на друга държава топлят душата ми.


 

Какви бъдещи креативни планове имам?


Благодаря за този въпрос! Имам много креативни планове, които за сега са просто идея, но не спирам да вярвам и да работя по осъществяване им. Благодарна съм, че ви има, защото вие ми давате увереност и подкрепа!


 

Какъв подарък ще подаря на сестра ми?


Любопитна, както винаги! Ще разбереш на Коледа, сис! Обичам те!🤭❤️


 

Моите любими коледни песни


Подготвила съм ви коледен плейлист с моите любими коледни песни, може да го видите тук: Blogmas Ден 2.


 

Подскажи ни малко за изненадите


През декември предстоят няколко игри, които съвсем скоро ще споделя с вас. Продуктите, които съм включила надхвърлят 350лв., за да не ги изпуснете, не забравяйте да ме следвате в Instagram.


 

Ще виждате ли котките по време на Blogmas


Ако зависи от мен ще ги виждате по-често. Те обаче са на друго мнение, постоянно спят и не ми позират често, но направят ли го се възполвам и наваксвам с кадрите.😀 Надявам се, че коледната елха и декорация ще предизвика интерес у тях и ще има забавни кадри.


 

ОБЩИ ВЪПРОСИ


В блога има и нови читатели, които ме познават от скоро. Затова ще включа и няколко по-общи въпроса, които ми задавате.

 

От къде съм и на колко години съм?


От София съм, на 25 години.


 

Какво съм завършила?


Средното си образование завърших в Националната природо-математическа гимназия "Акад.Л.Чакалов" в София с профил химия. Бакалавърската и магистърската си степен завърших в УНСС - специалност Бизнес логистика и Дигитален маркетинг.

Допълнително имам няколко удостоверения от МОН за завършено обучение по маркетинг, както и удостоверение за козметик-гримьор. Обичам да уча и не спирам да се развивам, наскоро записах още един курс по маркетинг.🤭


 

Благодаря ви от сърце, че се включихте с въпроси! Надявам се да са ви полезни и интересни! Очаквайте съвсем скоро изненади в Instagram,

а още утре в 10AM ден 4 от Blogmas.🎄✨

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page