top of page

ЗА МЕН

Здравейте!

Казвам се Мария Върбанова.  Живея в красивата ни столица София, България. Създадох този блог, в който да споделям с вас темите, които ме вълнуват и са пряко свързани с мен.

Ще прочетете публикации на тема красота, грижа за кожата, пътувания и лайфстайл.

Тук ще прочетете различни ревюта на продукти и моят опит с тях.  Кадри и преживявания от пътувания, както и лайфстайл теми, които намирам за интересни и полезни.

ABOUT | MARIA VARBANOVA
ABOUT | MARIA VARBANOVA

ИНТЕРЕСНО

 През годините винаги съм обичала да уча и съм много ученолюбива.  Винаги съм харесвала да уча, да ходя на курсове или да си намирам някое ново занимание.  Завършила съм Националната природо-математическа гимназия "Акад. Л. Чакалов", гр.София - научи ме на много и ми помогна да се изградя като личност, която съм и до днес. Успешно дипломиран бакалавър и магистър.  Днес работя като "Специалист маркетинг и реклама"  за български моден бранд.  В свободното си време обичам да се разхождам и да прекарвам време с близките си. Имам разнообразни хобита, едно от тях е гримът. Сред хобитата ми се нарежда и поддържането на блога и профилът ми в Instagram. Обичам да създавам креативно авторско съдържание, с което да съм полезна на вас.

Силно вярвам, че човек се учи докато е жив, затова не спирайте да предизвиквате себе си и да покорявате нови върхове.

bottom of page