top of page
 • Снимка на автораMaria Varbanova

НОВО ОТ ЛЮБИМАТА МИ СЕРИЯ НА BIOTRADE PURE SKIN

Biotrade Review - Maria Varbanova Blog

С толкова много различни видове серуми и активни продукти за грижа за кожата на пазара, все по-трудно е да се ориентираме какво прави всеки от тях специален и дали трябва да заема място в нашата рутина в грижата за кожата. Споделяла съм, че използвам и харесвам продуктите на biotrade. Днес искам да ви разкажа малко повече за лансирането на новите им серуми за лице, а именно хидратиращ серум с хиалуронова киселина и ниацинамид, и озаряващ серум с витамин C и пептиди.


Biotrade Review - Maria Varbanova Blog

Продуктите им са произведени в собствена сертифицирана по GMP производствена база, която се намира в България. От самото създаване biotrade се противопоставят на тестовете върху животни. Нито един от продуктите им не е и няма да бъде тестван върху животни, затова и всички продукти на biotrade носят знака cruelty-free, без жестокост над животните.
Предимства на BIOTRADE PURE SKIN серията

 

Серията PURE SKIN е олицетворение за озарена кожа с равномерен тен, изпълнена със свежест и хидратация. Супер съставките, които стоят зад това са AHA и BHA киселините, които нежно ексфолират кожата, свиват разширените пори и премахват черните точки.Biotrade Hyaluronic Acid + B3 and Vitamin C 15% - Review - Maria Varbanova

 
 
Biotrade Hyaluronic Acid + B3 Review - Maria Varbanova Blog

Хидратиращ бустер с хиалуронова киселина и ниацинамид, който е подходящ за всеки тип кожа. Хидратира в дълбочина кожата, същевременно повишава нейната плътност и еластичност. Придава жизненост и дълготраен сияен тен.


Формулaта на серума е дълбоко хидратираща с нискомолекулна и високомолекулна хиалуронова киселина, която възстановява водния баланс и осигурява оптималните нива на влага в кожата. Комбинацията с ниацинамид възвръща плътността и еластичността на кожата, укрепва защитните ѝ функции. Естествената красота на кожата е озарена и подчертана.Можете ли да комбинираме хиалуронова киселина с витамин С, AHA и BHA?!

AHA и BHA имат микро-ексфолиращи свойства – комбинацията от двете с хиалуронова киселина работи добре, тъй като е хидратиращ агент и възстановява кожата. Хиалуроновата киселина може да се използва заедно с ниацинамид – и двете имат sхидратиращи свойства и осигуряват здрава кожна бариера.


Biotrade Review - Maria Varbanova Blog

Как да изберем хиалуронов продукт


Когато избирам продукт с хиалуронова киселина, най-важното за мен е да взема предвид концентрацията на съставките. По-високата концентрация ще бъде по-ефективна за повишаване на хидратацията и предотвратяване на бръчките. Също така е важно да избера продукт, който е подходящ за моя тип кожа. Обръщам внимание и на другите съставки в продукта. Полагам грижи за предотвратяването на бръчките по лицето ми, в борбата с тях се доверявам на продукт, който съдържа антиоксиданти като витамин С.


Как най-добре да го използваме?

Правилният начин за използване на серум с хиалуронова киселина е да нанесете около 5-6 капки върху влажна кожа и да я намажете с овлажнител. Можете да го използвате сутрин или вечер. Може да видите резултати след 48-72 часа след приложението. 
 

Biotrade Vitamin C 15% Peptides - Review - Maria Varbanova

Витамин С е мощен антиоксидант, който предотвратява разграждането на колагена и еластина от свободните радикали. Озаряващият серум доставя мощна доза активни вещества, които подпомагат естествената еластичност на кожата. Ежедневно ли използвам серум с Витамин C?! Да, може да използвате серум с витамин C всеки ден. Използвам моят ежедневно, защото наистина харесвам начина, по който кожата ми изглежда и я чувствам. Хидратира и придава естествен блясък на кожата ми. Въпреки това, не е нужно да използвате продукт с витамин С всеки ден, за да получите пълните му ползи. Рецепторите се насищат, така че вероятно трябва да използвате продукт с витамин С спрямо нуждите на вашата кожа.
 

ВАЖНА СТЪПКА ПРИ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА СЕРУМ С ВИТАМИН C

 

Важно е да добавите крем с SPF в дневната рутина в грижата за кожата. Продуктите с витамин С повишават чувствителността на кожата към слънцето, иначе известна като фоточувствителност. Включването на SPF в грижата за кожата гарантира ефикасността на продуктите против стареене и предпазва кожата от увреждане от слънчевите лъчи.Предимства на пептидите:


 • Укрепват кожната бариера

 • Увеличават производството на колаген и еластин

 • Намаляват фините линии и бръчки

 • Хидратират кожата в дълбочина

 • Правят кожата плътна и сияйна

 • Намаляват възпалението и увреждането на кожата 

Моите оценки на продуктите

 
Biotrade Review - Maria Varbanova Blog

PURE SKIN Hyaluronic Acid + B3

 • Лесна употреба ⭐5/5

 • Абсорбция ⭐5/5

 • Текстура на кожата ⭐5/5

 • Блясък на кожата ⭐4/5

 • Стягане ⭐4/5

PURE SKIN Vitamin C 15%


 • Лесна употреба ⭐5/5

 • Абсорбция ⭐5/5

 • Текстура на кожата ⭐5/5

 • Блясък на кожата ⭐5/5

 • Стягане ⭐4.5/5


*Авторски материал в партньорство с Biotrade. Всички мнения са мои.


Biotrade Review - Maria Varbanova Blog

Последни публикации

Виж всички

Comentarios


bottom of page