top of page
 • Снимка на автораMaria Varbanova

РЕВЮ НА DYSON AIRWRAP


Dyson Airwrap Review - Maria Varbanova - Ревю

КАКВО ПРАВИ DYSON AIRWRAP?


Dyson Airwrap е единствен по рода си мулти-стайлър уред за коса, който използва технология за стилизиране на косата с горещ въздух, в сравнение с използването на други уреди, които директно нагряват косата при екстремнo висока температура. Известен още като маша за къдрене и оформяне на косата, с който сами задавате стила си. Dyson Airwrap се предлага в пълен комплект с приставки, проектирани за различни типове коса, дължини и стилове. Чрез комбинирането на мощен въздушен поток и контролирана топлина, мултистайлърът изсушава и стилизира косата едновременно, без да уврежда косата.DYSON AIRWRAP ПЛЮСОВЕ И МИНУСИ


Плюсове

 • Стилизира косата с контролирана топлина

 • Студен "изстрел", с който фиксира желания стайлинг

 • Един уред с много възможности - мултистайлър с приставки за различни прически

 • Може да се използва върху влажна или суха коса

 • Чудесно за пътуване, ако искате да вземете само един уред за коса

 • Единствена по рода си технология – Dyson инвестира милиони в развитието на тази технология.

Минуси

 • Цената

 • Не е най-удобният за пътуване инструмент, ако се налага да използвате повечето му приставки. Обикновено взимам със себе си само две приставки, които са ми напълно достатъчни.

 • Липсата на наличност - откриването на Dyson Airwrap в наличност за България е трудна задача. По-долу ще откриете къде може да следите за наличност.

 • Едната приставка четка е ненужна - до голяма степен се препокриват двете приставки. Още от началото започнах да използвам основно едната, защото ми е по-удобна и разресва косата ми по-добре.КАК ПРАВИЛНО ДА ИЗПОЛЗВАТЕ DYSON AIRWRAP


Има много начини, по които можете да използвате Dyson Airwrap, но по-долу ще ви споделя начина, който предпочитам и използвам. Обикновено започвам с приставката за изсушаване и заглаждане, оформям за няколко минути, след това преминавам към кръглата четка за обем, за да изсуша напълно косата си и да добавя обем. Моята коса е тънка, гъста и боядисана, обичам да правя тази допълнителна стъпка, за да създам допълнителен обем в косата си, преди да използвам приставките за къдрене.


Най-често преминавам към къдрене с 30mm Airwrap Long Barrel, разделям косата си на малки секции и започвам от най-долните кичури на косата. Задържам въздушната струя в края на косата, след като се завие около накрайника, задържам няколко секунди (30 секунди) и приключвам със студен изстрел (5-10 секунди). За да запазя къдриците максимално перфектни, издърпвам уреда надолу и фиксирам с лак за коса. Хубавото на Dyson Airwrap Second Generation е, че не е необходимо да свалям накрайника, за да променям посоката на навиване. Удобството е голямо, защото единствено завъртам горния край на барела и мога да продължа към другата половина от косата.


ПРОФЕСИОНАЛНИ СЪВЕТИ: Най-голямата грешка, която виждам, че хората правят, когато изпробват този уред за първи път, е че не оставят Airwrap да свърши работата вместо тях. Просто разделете малък кичур коса и включете въздушната струя, за да започнете да къдрите, това е! Втората грешка, която виждам, че хората правят, е да не изключват въздушната струя, когато премахват накрайника от косата. Изключването на струята помага да се запазят къдриците непокътнати и предотвратява въздушната струя да издухва косата ви навсякъде. И трето, ако забележите, че косата ви не се завива правилно около накрайника, опитайте отново или вземете по-малък кичур коса.


Dyson Airwrap Review - Maria Varbanova - Ревю

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ПРИСТАВКИТЕ DYSON AIRWRAP?


Dyson препоръчват да използвате уреда на влажна коса, но може да оформите вашата прическа и на вече изсушена коса. Нямам никакъв проблем да накъдрите косата си дори тогава. За да направя къдриците трайни и да заключа желания обем, обичам да използвам спрей за обем преди това. Това не е задължително и не го използвам всеки път. Но ако откриете, че обемът не е траен, опитайте тази стъпка!


Dyson Airwrap Review - Maria Varbanova - Ревю

Приставките, които използвам:


Coanda изсушаване и изглаждане - Многофункционална приставка за изсушаване, изглаждане и фиксиране на "бебешките" коси


Кръгла четка за обем - Проектирана да даде обем и форма на отпуснатата, плоска коса.


30 мм Airwrap Long Barrel - Създава и оформя обемни къдрици или вълни. Приставка Long за по-дълга коса.


40 мм Airwrap Long Barrel - Създава и оформя свободни къдрици или вълни. Приставка Long за по-дълга коса.


Мека четка за изглаждане - Създава гладък, изсушен завършек. Проектирана да бъде нежна към скалпа.


Твърда четка за изглаждане - Оформя и изправя косата, с по-малко накъсване.ЗА КОГО ПРЕПОРЪЧВАТЕ AIRWRAP?


Dyson Airwrap е идеалният уред за някой, който търси лесен и удобен начин за оформяне и изглаждане на косата, за създаване на обем в корените, или някой, който търси уред за коса all- in-one, с контролирана топлина върху косата си. Тъй като има множество приставки, Dyson Airwrap работи добре на различните типове коса от къдрава до права. Искате да получите професионални съвети за оформяне на различни прически с Dyson в тяхното мобилно приложение, напълно безплатно след регистриране.


Също така е чудесен уред, ако търсите нещо, което да защити косата ви. За тези от вас с наистина увредена коса, това би било чудесно решение! Dyson прилага топлина, но много по-малко от типичните маши и преси за коса. Смело мога да твърдя, че Dyson Airwrap пренася фризьорския салон в комфорта на дома. Обожавам го!СТРУВА ЛИ СИ DYSON AIRWRAP?


Определено бих определила Dyson Airwrap за луксозен уред за коса и няма други подобни уреди, които да предлагат технологията Coanda. Намират се реплики и дубликати, но не мисля че си заслужават. Уникалното при Dyson Airwrap е, че моторът е в самата дръжка, което спомага за получаването на прецизен и контролиран въздушен поток към косата. Лек и удобен за стилизиране на прически ежедневно, без да натежава в ръката ви. Инвестицията в този уред не е малка, но мисля че си заслужава на 100%. Косата ми никога преди не е изглеждала толкова жива, мека и обемна.КЪДЕ ДА КУПЯ DYSON AIRWRAP?


Един от минусите, които ви споделих по-горе е, че в България откриването на Dyson Airwrap е трудна задача. Поради големият интерес и търсене, все повече магазини зареждат на склад Dyson Airwrap. Така че горе главата, трябва да сте бързи и наблюдателни, ако искате да купите уреда от България. По-долу ще намерите директни линкове, от където може да закупите. Най-доброто място, от което да закупите Dyson е директно от официалния им сайт. Имайте предвид, че това ще оскъпи допълнително вашата покупка, защото ще трябва да заплатите и международна доставка. Откриването на желания от мен модел в България беше почти невъзможно, затова го закупих именно през официалния сайт.*Линковете не са спонсорани, не печеля нищо от тях.

Dyson Airwrap Review - Maria Varbanova - Ревю

Заключителни мисли

Мечтая от години да имам и използвам Dyson Airwrap, обожавам го! Ето, че най-накрая ви се похвалих с него. Дълги месеци тествах и не издавах, че го използвам, защото исках това ревю да бъде максимално искрено с вас. Истината е, че Dyson Airwrap дори не може да се сравни с други уреди за коса, които имам. Напълно ли замества машата за къдрене? Не точно, но никога до сега не съм успявала да постигна ефектна прическа като след фризьор у дома и обема, който този уред за коса ми дава. Ако и вие като мен сте си мечтали през годините за Dyson, то не се колебайте, горещо го препоръчвам!


Дайте си време и търпение, за да свикнете с Dyson Airwrap. Ако вземете на заем от приятелка, за да го теставате, най-вероятно ще останете разочаровани след първата употреба. Самата аз се убедих в това, първата една седмица докато свикна си казвах, че съм си дала парите на вятъра, че Dyson не е за мен и моята коса, но днес не искам и да си помислям да се разделям с този уред за коса. Обожавам го! Доверям се на него и харесвам косата си, защото никога преди не е изглеждала толкова жива.

Dyson Airwrap Review - Maria Varbanova - Ревю

Последни публикации

Виж всички

LAST MONTH HIGHLIGHTS #3

Opmerkingen


bottom of page