top of page
  • Снимка на автораMaria Varbanova

LAST MONTH HIGHLIGHTS #1

Мария Върбанова - Блог - LAST MONTH HIGHLIGHTS

 

АКЦЕНТИ ПРЕЗ ИЗМИНАЛИЯ МЕСЕЦ

 


JULY MORNING


Месец юли започна с вечерно пътуване и дестинация след 470 км, посрещнахме месеца край брега на морето на нос Калиакра. Въпреки малките часове сън, които имахме, утрото беше прекрасно. През уикенда се разходихме още до Каварна, Балчик и Кранево.РИСУВАНЕ & ВИНО


Присъствахме на грандиозно събитие на ART IZBA, рисувахме картината на "Край морето" на Клод Моне. За първи път бях на подобен тип развлечение "Рисуване&Вино", беше забавно. А това е картината, която нарисувах.
БЯХМЕ ГОСТИ НА СВАТБА


Най-красивата сватба, на която съм била. Младоженците се бяха постарали нищо да не липсва на гостите. Въпреки горещото време си прекарахме страхотно и се забавлявахме в щурата компания на маса 1, както ние й казвахме "проблемната маса". Сватбата беше на морето, затова си откъснахме един ден и се отбихме до любимия ни Созопол.
ИЗКАЧВАНЕ НА ЧЕРНИ ВРЪХ


Обичам да се разхождаме до Витоша, но никога до сега не се бяхме изкачвали Черни връх. Отдавна искахме, но все нещо ни спъваше. Ето, че тази година успяхме и планирахме ден, в който ще се качим. Прогнозата беше обещаваща, подготвихме раниците и тръгнахме. Ще ви разкажа по-подробно за изкачването на Черни връх в отделена публикация.


Мария Върбанова - Блог - LAST MONTH HIGHLIGHTS


КОНЦЕРТ НА IMAGINE DRAGONS


Не мога да си кривя душата, нямах търпение за този концерт. Още си спомням момента, когато купих билетите и колко много се вълнувах. Трудно ми беше дори да повярвам, че ще имат концерт в България. Емоцията, енергията и шоуто, което направиха ще остане в съзнанието ми още дълго. Единствено съжалявам, че не взех места до сцената, защото Dan Reynolds завладява публиката с енергията си и знае как да се свързва с нея.


Мария Върбанова - Блог - LAST MONTH HIGHLIGHTS

Ако искате да споделям повече такива публикации с акценти през изминалия месец, ще се радвам да ми оставите коментар под публикацията.


Мария Върбанова - Блог

Последни публикации

Виж всички

LAST MONTH HIGHLIGHTS #3

Comments


bottom of page