top of page
  • Снимка на автораMaria Varbanova

MORPHE X JAMES CHARLES РЕВЮ

Здравейте! Днес ще ви разкажа малко повече за The Eye Brush Set - сет от 13 четки за очи и мнението ми за тях.🥰 Някой от вас вече са видяли публикацията ми в Instagram, а за тези от вас, които не сте може да я погледнете.

MORPHE X JAMES CHARLES РЕВЮ

Четките са инструмент за всички нас, гримьори и художници, за да създаваме нови шедьовъри.🎨


Сетът от четки включва:

1) M441 Pro Firm Blending Crease Brush (Естествен косъм) Блендинг четка за преливане, много мека и пухкава.

2) E62 Angled Nose Contouring Brush - ъглова четка за контуриране на носа (Синтетичен косън) Косъмчетата са меки, приятни на допир.

3) M433 Pro Firm Blending Fluff Brush - (Естествен косъм) Формата на четката е много интересна и удобна за фиксиране на долния клепач, много мека и пухкава, не дразни очите по никакъв начин.

4) M456 Mini Firm Blending Brush -  (Естествен косъм) Четката е пухкава и перфектна за нанасяне на сянка в линията на горния клепач, отново е много мека и удобна.

5) M506 Tapered Mini Blender Brush (Естествен косъм) Прецизна четка за преливане, от дълго време търсех подобна четка, тази е прекрасно попадение. Една от най-любимите ми в сета.

6) M224 Oval Camouflage Brush - (Синтетичен косъм) Четката е много удобна за нанасяне на коректор, но дръжката й ми идва леко тънка и не ми е много удобна, прибягвам към четката за коректор от Lollipop Cosmetics, защото я чувства по-стабилно в ръката.

7) M166 Oval Shadow Brush - Овална четка за сенки (Синтетичен косъм) Четката е много удобна за нанасяне на бюрократи или пигменти. Харесва ми.

MORPHE X JAMES CHARLES РЕВЮ

8) M124 Firm Shadow Brush (Естествен и синтетичен косъм) Малка прецизна четка, използвам я при нанасяне на акцент в началото на окото.

9) M152 Medium Chisel Fluff Brush (Естествен косъм) Четката е с подобна форма на M124, естественият косъм е подходящ при нанасяне на прахообразни продукти, защото допринася за лесното нанасяне и не се получават петна и дупки в грима.

10) M508 Smudger Brush (Естествен косъм) Най-интересната четка за мен в сета, формата й е толкова необикновена,  все още не съм я използвала и нямам мнение за нея.

11) M410 Flat Concealer Brush (Синтетичен косъм) Идеално права четка, много прецизна при подравняване на грима под очната линия, за да се акцентира максимално.

12) M158 Angle Liner/Spoolie Brush (Синтетичен косъм) Четката е подходяща за нанасяне на помада за вежди, сянка за вежди или очна линия. В другият край на четката има гребенче за разресване на веждите, но аз използвам такива за еднократна употреба, защото не се почистват лесно ако поемат от продукта.

13) M250-0 Detail Liner Brush (Синтетичен косъм) Четка за детайли, освен за връхчето на очната линия е подходяща и  за всякакви по-детайлни елементи, които ще направят грима истински шедьовър.

14) Custom Tubby - Цилиндър за съхранение на четките, изключителен удобен в процеса на работа.


💰Цената на комплекта е 63€. Може да се купят от официалния сайт на MORPHE.


❗Нещо което ми направи впечатление в сета и малко ме разочарова е дизайна на четките. Първо четките не са лимитирани и са от обичайния асортимент на Morphe Brushes. Лимитиран е единствено цилиндъра за съхранение на четките. На това се дължи и друго разочарование, което настъпи - дръжките на четките са различни, на едни са матови на други не, някой са по-леки други по-тежки. Разочаровах се от различния им вид, защото така не изглеждат много като комплект, смятам че можеха да се постараят да направят един лимитиран дизайн и на четките.


✅Харесва ми това, че сетът съдържа четки с различен косъм - естествен, синтетичен и в комбинация от двата. Съобразени са със зоните, в които са предназначени да се използват и са направени максимално да допринесат за перфектния грим.


Използвали ли сте четките на Morphe или някой друг техен продукт?

 

Последни публикации

Виж всички

コメント


bottom of page