top of page
  • Снимка на автораMaria Varbanova

С АРОМАТ НА ПРОЛЕТ - GUCCI BLOOM РЕВЮ

Имам голяма страст към парфюмите, но осъзнах, че не ви споделям често по темата. Обожавам да получавам като подарък или да си купувам за себе си парфюми. Не всички аромати, които имам са на известни марки или по-скъпи такива. Стига да ми хареса и да го почувствам, то няма какво да ме спре, взимам го. Днес съм решила да ви споделя повече за аромата на GUCCI Bloom, като ще ви направя кратко ревю. Искам да си призная, че една от причините да напиша тази публикация е, че ми липсваше да съм тук.


GUCCI Bloom ревю

Последните няколко седмици съм влюбена в този аромат, не мога да спра да го нося. След всяко следващо пръскане, усещам нотките му все по-завладяващи и нежни. Не съм специалист по парфюмите и ревютата на такива (моля, всички професионалисти да ме извиняват), но все пак ще ви споделя върховите нотки на парфюма.


Върхови нотки:

нероли, бергамот, мандарина портокал и лимон


Средни нотки:

тубероза, жасмин, портокалов цвят и рангун пълзящо растение


Базови нотки:

мускус и сандалово дърво




Накратко ще ви разкажа, как всъщност се влюбих в този аромат. В едно от последните списания, които получих, имаше тестер на този парфюм, отделих го, за да го тествам друг ден. Не след дълго в бързината, една сутрин се пръснах и излезнах за работа. През целия ден съзнанието ми беше някъде другаде, все едно сънувах. Пред очите ми виждах пролетни пейзажи и усеща аромата. Не се поколебах и за секунда, дали ми харесва. Толкова много ми хареса естествения аромат на бели цветя, знаех си, че трябва да го имам. Ароматът е много подходящ за пролетта и лятото. Харесва ми, че е дълготраен, усещам го върху кожата си дори в края на работния ден.


Разказвала съм ви в Instagram, че когато пътувам, обичам да обвързвам пътуванията си с различни аромати. След това се пренасям мислено на различни места от света. Все още не съм "разходила" по света този аромат, но се надявам съвсем скоро да го направя. Топлите и цветни пейзажи, както разбрахте вече са отключени в съзнанието ми, остава Вселената да е на моя страна.


Споделете ми в коментарите вашият любим парфюм през пролетта или лятото.



GUCCI Bloom ревю

0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page