top of page
  • Снимка на автораMaria Varbanova

ОТГОВАРЯМ НА ВАШИТЕ ВЪПРОСИ ЗА DYSON AIRWRAP

Предишната блог публикация предизвика доста въпроси свързани с използването на Dyson Airwrap - издръжливост на къдриците, колко време отнема да накъдря цялата коса, лесно ли се използва, вярно ли е, че "гори" косата по-малко и т.н. Реших да отговаря на вашите въпроси в този блог пост, за да бъда максимално полезна и подробна. Ако не сте прочели предишната ми публикация, то може да я видите тук.

Dyson Airwrap Ревю Мария Върбанова

ЛЕСНО ЛИ СЕ ИЗПОЛЗВА


Dyson Airwrap второ поколение е подобрен, удобен и лесен за употреба от всеки. За разлика от първия Dyson Airwrap на пазара, при който беше необходимо да се сменят накрайниците за къдрене на косата при смяна на посоката на къдриците, то при второто поколение къдренето е улеснено. Използва се един накрайник, а при необходимост за смяна на посоката, просто завъртате в горния край. Всички приставки са доста лесни за използване, необходимо е да си дадете малко време в началото докато свикнете с уреда.


КОЛКО ВРЕМЕ ОТНЕМА ЗА ЦЯЛОСТНО КЪДРЕНЕ


Стилизирането на цялата коса зависи от гъстотата и дължината на вашата косата, моята коса е доста гъста и средно дълга, което удължава времето за оформянето й. При мен отнема от 30 до 45 минути. Първо подсушавам косата с накрайника за сушене или четката за изглаждане, след това използвам по-тънкия накрайник за къдрене на косата. Разделям косата на 4 секции и започвам от най-долните кичури.

Dyson Airwrap Review


КОЛКО ВРЕМЕ ЗАДЪРЖАТ КЪДРИЦИТЕ


Един от най-задаваните въпроси е колко време задържат къдриците. Преди да отговоря е важно да спомена, че отново има значение каква е вашата коса и дали е податлива на къдрене. Ако вашата коса не задържа къдрици направени с маша/преса/рокли/плитки и т.н., то няма как да очаквате Dyson Airwrap да промени това. При мен каквито и да са къдрици задържат 2-4 часа в красив вид с обем, след което спадат и седят по-небрежно. Това важи и за къдриците направени с Dyson Airwrap, при мен къдриците задържат 2-4 часа в красив вид с обем, след което са по-небрежни. Стилизирам ги допълнително с лак за коса. Гъстотата и дължината на моята коса не позволяват на къдриците да задържат обема си по-дълго време. Въпреки това много харесвам цялостно как изглежда косата ми, когато я оформям с Dyson Airwrap, независимо дали е къдрава или права. П.С. Естествената ми коса е права към леко чуплива, което допълнително прави къдренето на моята коса по-трудна задача. Но това може да не важи за вас и вашата коса.


ВЯРНО ЛИ Е, ЧЕ ГОРИ КОСАТА ПО-МАЛКО


Да, категорнично да. Dyson Airwrap поддържа температура под 150°C. Степените на температура, които може да използвате са:

Най-висока температура 90°C

Най-ниска температура 60°C

Cold shot button 28°C


Dyson Airwrap Temperature Button


КАК СЕ ДЪРЖИ ПРИ РАЗЛИЧНИТЕ ТИПОВЕ КОСА


За съжаление не мога да дам конкретен отговор на този въпрос, защото не съм използвала Dyson Airwrap на друг тип коса, различен от моя. Но по-долу ще намерите няколко линка с видеа на момичета с различни коси, които може да са ви полезни. Също така ако вашата коса е коренно различна от моята и използвате Dyson Airwrap, то може да споделите повече в коментарите, за да може този пост да бъде максимално полезен.ИМА ЛИ КАК УРЕДА ДА СЕ ЗАПЛЕТЕ В КОСАТА


Не, според мен това не е възможно. Използвам Dyson Airwrap от няколко месеца и не ми се е случвало заплитане на косата в уреда. При използване на приставката за къдрене, косата се навива около него с помощта на въздушния поток. В случай, че косата се навие "грешно", то изключете въздушния поток, издърпайте уреда надолу и започнете отново.


Dyson Airwrap Review Maria Varbanova - Ревю - Мария Върбаонва

ОТ КЪДЕ Е НАЙ-СИГУРНИ ДА ЗАКУПИМ И КОЛКО СТРУВА


Безспорно най-сигурното място, от което може да закупите Dyson Airwrap е официалният сайт на Dyson. Както вече споменах, за съжаление не предлагат директна доставка до България. Аз направих поръчка чрез посредник доставчик до България, което има допълнителни такси. Но има магазини в България, в които се предлага Dyson Airwrap - това са Technopolis, ЗОРА, ТехноМикс и ozone.bg


*Публикацията не е спонсорирана, уредът е закупен с лични средства.Dyson Airwrap - Ревю - Мария Върбанова

Последни публикации

Виж всички

LAST MONTH HIGHLIGHTS #1

Comments


bottom of page